Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Stockholm

Sjuksköterska sökes för spännande uppdrag på denna medicinavdelning. Verksamheten är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet. Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig!

Till denna medicinska klinik med inriktning lungmedicin och hematologi sökes en sjuksköterska för ett varierande uppdrag på en trevlig arbetsplats.

På avdelningen vårdas patienter med lung- och luftvägssjukdomar - bland annat grav KOL och lungfibros. Här vårdas också patienter med hematologiska- och koagulationssjukdomar.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på medicinkliniken.

Att ta jobb som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Sjuksköterskearbete i Stockholm

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wæemymnwjqgqsm Tcydpp/Kbiyqymxvdt ywn ih
Tidsperiod
39-44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pascgafhtxxrt fe hdhca Rwcpflwtd
Region/kommun
Stockholm/Lysagqtqi
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka