Bemanningstjänst för sjuksköterska i Stockholm

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna kirurgiska klinik. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

På enheten finns 12 vårdplatser och här vårdas patienter som behöver kirurgisk åtgärd eller undersökningar såsom borttagande av gallblåsa (cholesystektomi), bråckoperationer, ERCP, gastroskopi, koloskopi, anala/proktologiska ingrepp, kärlingrepp vid claudicatio intermittens (fönstertittarsjuka), överviktskirurgi, vård efter bröstkirurgi m.m.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på en kirurgisk avdelning.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Måpkwejdcbgvjb Tqojdwjn jrw fh
Tidsperiod
39-44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wdwxejpwwppqq if hdhdi Tgnxxvewe
Region/kommun
Stockholm/Axwimnxya
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka