Sjuksköterska sökes till uppdrag i Stockholm

Vi söker dig till medicin- och kirurgavdelning med inriktning mot inflammatorisk tarmsjukdom, akut nedre mag- och tarmkirurgi samt endokrinologiska sjukdomar.

Här vårdas patienter med gastroenterologiska besvär, främst ulcerös kolit och morbus chron samt endokrina sjukdomar som addison och porfyri.

Rollen som sjuksköterska omfattar arbetsuppgifter som pre- och postoperativ vård, omvårdnad, läkemedelshantering, såromläggning och mer. Ett utmanande och lärorikt uppdrag där du möter en spännande patientgrupp.

Har du tidigare erfarenhet av arbete på liknande arbete är detta meritererande.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjuksköterskearbete i Stockholm

Vår huvudstad erbjuder en mängd sevärdheter och upplevelser inom kultur, mat, natur och nöjen, den är Nordens folkrikaste kommun. Strosa bland butiker och restauranger i Gamla Stan eller besök ett av Europas största slott. Samla kulturpoäng på de många museerna eller promenera genom Skogskyrkogården, en plats upptagen på Unescos världsarvslista för sin moderna arkitektur. På Djurgården finns b.la. Junibacken och Skansen, runda sedan av kvällen på ABBA museet eller se en föreställning på Cirkus. I kommunen finns mängder med restauranger, från lyxkrogar i city till mer Bohemiska på Södermalm. Flera restauranger har tilldelats stjärnor i Guide Michelin. Om du vill uppleva storstadspuls med natursköna miljöer är Stockholm en perfekt plats.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nhkhlwyold Edamq GBQ Jvhwvm/Wrgrmlep CKa:ac-cd
Tidsperiod
38-44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jojnnumhqwråsay aii fb Yegqt
Region/kommun
Stockholm/Stockholm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka