Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Denna medicinska akutvårdsavdelning söker fler medarbetare för att stärka upp sitt team. På avdelningen behandlas patienter med akuta försämringar av kända kroniska tillstånd eller nyupptäckta akuta tillstånd. Här finns även intermediärvårdsplatser som är utrustade med NIV samt en bröstsmärteenhet med möjlighet att övervaka patienter med bröstsmärta.

Arbetet innebär ett högt tempo med korta vårdtider där du möter personer med varierande vårdbehov. Arbetsuppgifter inkluderar läkemedelshantering, omvårdnad, provtagning och hantering av medicinskteknisk utrustning.

Varför ta sjukskötersketjänst via Agila?

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Okydb Tv Jåbgnm bopomgp VDYX
Tidsperiod
43-52
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lrogt A:b Nåwidp Ydnjslv bgb cb Qhhhmupmv
Region/kommun
Stockholm/Ugyfqhsyo
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka