Ledigt jobb för sjuksköterska i Stockholm

Denna medicinska akutvårdsavdelning söker fler medarbetare för att stärka upp sitt team. På avdelningen behandlas patienter med akuta försämringar av kända kroniska tillstånd eller nyupptäckta akuta tillstånd. Här finns även intermediärvårdsplatser som är utrustade med NIV samt en bröstsmärteenhet med möjlighet att övervaka patienter med bröstsmärta.

Arbetet innebär ett högt tempo med korta vårdtider där du möter personer med varierande vårdbehov. Arbetsuppgifter inkluderar läkemedelshantering, omvårdnad, provtagning och hantering av medicinskteknisk utrustning.

Att ta sjuksköterskearbete som sjuksköterska via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som sjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Varför sjuksköterskejobb i Stockholm?

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vuymt Qw Yåvnyx ixrxqit BRSN
Tidsperiod
39-52
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Apmyo L:b Cåjnrc Lgooxrh hbc ih Yxegfaffe
Region/kommun
Stockholm/Jtkuvoweo
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka