Bemanningsjobb för sjuksköterska i Stockholm

Letar du efter en utmanande och lärorik roll? Verksamheten söker efter en sjuksköterska för att förstärka sin personalstyrka.

Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Här möter du patienter med allvarliga akuta vårdbehov på grund av antingen sjukdom eller olycksfall. I arbetet triagerar du inkommande patienter, tar prover, ger smärtlindring, sedvanligt omvårdnadsarbete och mer.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!..

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Arbetet som sjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Varför sjuksköterskejobb i Stockholm?

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kåqyvsnufbphej, Dfnijkldaoxdhtdq aæy qbmrk
Tidsperiod
39-44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yhyqeasmqpsdq cc gdhff Tdpbgnmwr
Region/kommun
Stockholm/Qncdnwwik
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka