Sjuksköterska sökes till tjänst i Stockholm

Söker du efter ett meningsfullt och utvecklande arbete med varierande arbetsuppgifter? Då är detta uppdraget något för dig.

Här väntar ett meningsfullt arbete där du möter patienter i behov av vård. Själva uppdraget innefattar de typiska arbetsuppgifterna, såsom att genomföra kartläggningar, utföra utredningar och administrera.

Vården som erbjuds är flexibel och anpassad efter varje patients unika behov.

Om du har tidigare erfarenhet är du precis den vi letar efter.

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag hos Agila?

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Stockholm?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ovyqnwcaj Pufxlåad Ckw Kfi ILD PSLX/Edsicg
Tidsperiod
40
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sægqgtåoav fg ibd cd Uimouqhbn
Region/kommun
Stockholm/Kehqmnap
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka