Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Denna avdelning är nu i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet!

På denna avdelning finns det två olika delar. Den första är en intensivvårdsdel med sex platser där patienter får specialiserad vård och omsorg. Den andra delen riktar sig till patienter som har insjuknat i psykossjukdom och har tio platser för vård och behandling.

Verksamheten söker dig med erfarenhet av liknande arbete.

Att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som sjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sjuksköterskearbete i Stockholm

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cebaojugv Qtetjæxf tcc ffc
Tidsperiod
39-44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sshxjkuwn hbixgwk ggc cb Yinvpciax
Region/kommun
Stockholm/Mjqnmqrq
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka