Sjuksköterska sökes till jobb i Stockholm

Vi söker erfarna och engagerade sjuksköterskor för vår verksamhet.

Som sjuksköterska hos oss kommer du att arbeta på våra geriatriska avdelningar där vi vårdar patienter med olika åkommor, såsom infektioner, hjärt- och kärlsjukdomar, KOL, diabetes, stroke och ortopediska besvär.

Vårt fokus ligger på att ge vård och omsorg till äldre människor och vi strävar efter att främja ett mer aktivt och självständigt liv för våra patienter.

Vi tror på att skapa en miljö där våra patienter känner sig trygga och respekterade samtidigt som deras vårdbehov tillgodoses på bästa möjliga sätt.

Att ta sjukskötersketjänst som sjuksköterska via Agila

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som sjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Sjuksköterskearbete i Stockholm

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Tf. Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uqhsx Skvipicti Aåfkrsn
Tidsperiod
38-52
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wåwydqxrxåsgx gc feiac Jaæmqrwufl
Region/kommun
Stockholm/Cdspggsyt
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka