Bemanningsjobb för sjuksköterska i Stockholm

Enheten söker dig, legitimerad sjuksköterska för sedvanligt arbete på särskilt boende. Gärna dig med tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom äldreomsorgen. Målet med vården är att de som befinner sig på detta boende ska ska få en meningsfull och trygg tillvaro som genomsyras av goda känslor, bra bemötande samt ges möjlighet till delaktighet.

Om du tycker att detta uppdrag låter intressant är du välkommen in med din ansökan redan idag!

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Varför sjukskötersketjänst i Stockholm?

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Yuksel
Sandra Yuksel / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ulifjrrl ddctvt, Fæsmfhuy
Tidsperiod
39-42
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ælmxkbæmah bg cbi cf Bteqfaun
Region/kommun
Stockholm/Gjkmcmmb
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka