Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Är du redo för ett spännande uppdrag på denna verksamhet? Då är det detta uppdrag du ska söka. Denna uppdragsgivare söker nu ett flertal sjuksköterskor till sin verksamhet.

På sjuksköterskemottagningen hjälper du till med besvär som injektioner, blodtryckskontroller, sårvård och borttagning av stygn. Du ger råd och förskriver bland annat hjälpmedel.

Verksamheten söder dig, legitimerad sjuksköterska, som har tidigare erfarenhet kring området

Varför ta sjuksköterskeuppdrag via Agila?

I rollen som sjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uexyhyawfc Smauælsgdsxifabuvy
Tidsperiod
39-45
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yltlybpkæmki b adfba SFIACBEAV
Region/kommun
Stockholm/Hqxvgmme
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka