Bemanningsjobb för sjuksköterska i Stockholm

Är du redo att testa på ett nytt uppdrag där du får utvecklas både i din yrkesroll samt som person? Då ska du söka detta uppdrag!

På avdelningen vårdas patienter som behandlas för akuta kirurgiska åkommor. Här finns 24 vårdplatser och på avdelningen arbetar de i team kring patienten med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut/sjukgymnast, medicinsk sekreterare samt köksassistenter.

Vid behov finns även arbetsterapeut, dietist och kurator samt stomiterapeut och kontaktsjuksköterska.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Stockholm en spännande plats för sjukskötersketjänst

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kåreplcvycsdwl uug ag Apipxxnykdvknqwjup
Tidsperiod
40-44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wydgeitlmargl ea gbeab Vjlsrcxwj
Region/kommun
Stockholm/Baedlxqvc
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka