Bemanningsuppdrag för sjuksköterska i Stockholm

Om du söker en spännande och händelserik arbetsplats där du kommer att träffa patienter med varierande vårdbehov, så kan detta uppdrag vara rätt för dig

Som sjuksköterska på detta uppdrag kommer du att utföra sedvanliga uppgifter för en sjuksköterska på vårdcentral, vilket kan inkludera såromläggningar, medicinering och vaccinationer.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete

Om detta låter som ett uppdrag som skulle passa dig, så bör du inte tveka att skicka in din ansökan redan idag och ta chansen att få arbeta på en spännande och utmanande arbetsplats..

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ybsxeqacqrcj JG
Tidsperiod
40-43
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ldckmprpa Læx gi ebhfh UIPERREBELD
Region/kommun
Stockholm/Jxqiq
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka