Sjuksköterska sökes till arbete i Stockholm

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna arbetsplats.

Denna kirurgavdelning tar emot patienter i behov av såväl akut som elektiv vård. Vanliga akuta diagnoser är pankreatit, ulcus och cholecystit.

Inom den elektiva kirurgin genomförs främst galloperationer, överviktskirurgi, endoskopiska undersökningar samt gastroskopier.

I rollen som sjuksköterska ansvarar du för pre- och postoperativ vård, hanterar av drän, infarter och smärtpumpar, rondar med läkare och mer.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av kirurgisk vård.

Du som söker detta uppdrag bör ah minst två års erfarenhet.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Att ta sjuksköterskeuppdrag som sjuksköterska via Agila

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wånjaepejmvuwj Plswhdyj feq bb
Tidsperiod
40-44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Guvfgkvfdexqw aa bhcfg FOPLAXCVJ
Region/kommun
Stockholm/Syumytmbq
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka