Bemanningstjänst för sjuksköterska i Stockholm

Sjuksköterska sökes för att stärka upp teamet på denna geriatriska vårdavdelningen med inriktning strokerehabilitering.

Här bedrivs personcentrerad vård, kvalificerad omvårdnad samt behandling och rehabilitering för äldre i behov av geriatrisk vård. Du som söker kan förvänta dig ett spännande uppdrag där du blir del av ett kompetent team. Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter som bedömning av omvårdnadsbehov, hantering av läkemedel, provtagning och rondning.

Om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats är det meriterande.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som sjuksköterska

Arbetet som sjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Stockholm en spännande plats för sjukskötersketjänst

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Udxsvqkro kujhhuc Monhnkghv hcf ai
Tidsperiod
43-44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ftdbeioge ygorinm hadif Rfgkojvx
Region/kommun
Stockholm/Sqtdgosc
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka