Bemanningsarbete för sjuksköterska i Stockholm

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget hos denna uppdragsgivare. Verksamheten är i behov av fler kompetenta medarbetare.

Avdelningen riktar sig till allmän akutgeriatrik. Här finns väl inarbetade personalteam, med stor erfarenhet av den äldre människans sjukdomar och behov. Personalen har kompetens för att hantera alla de olika komplexa hälsoproblem som kan uppkomma vid akut sjukdom hos äldre.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Om du tycker detta låter som ett uppdrag just för dig – Skicka in din ansökan så berättar vi mer!

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

Arbetet som sjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Sjuksköterskeuppdrag i Stockholm

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aoohnawnn buurttv Lgceketig fpr fh
Tidsperiod
40-41, 44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kvrquncpv tsqqlaf, nwt ha, vpml g ebacb Bdncrcrt
Region/kommun
Stockholm/Aqmwuxbi
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka