Ledigt jobb för sjuksköterska i Stockholm

Om du söker en spännande och händelserik arbetsplats där du får möjlighet att träffa patienter med varierande vårdbehov, så är detta uppdraget för dig!

Enheten hör till funktionsområde akut psykiatri, där även Jourmottagningen M47 ingår.

Uppdraget på avdelningen är att utifrån patientens behov erbjuda högkvalificerad och säker diagnostik, behandling och omvårdnad för patienter i behov av psykiatrisk intensivvård.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Sjuksköterskeuppdrag hos Agila sjuksköterska

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, sjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Att ta sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Imqmxkyno Rfwoålj Vic TMN
Tidsperiod
39, 41-43
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oædkblæswv fgc di Cujbywlfn
Region/kommun
Stockholm/Crxhaswy
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka