Ledigt jobb för sjuksköterska i Stockholm

Söker du efter ett givande och utvecklande arbete med varierande arbetsuppgifter? Då bör du överväga att ansöka om tjänsten.

I uppdraget ingår vanliga arbetsuppgifter som omvårdnadsarbete, läkemedelshantering och samarbete i team.

Här kommer du att bli en värdefull medlem i vårt kompetenta team, som arbetar tillsammans för att leverera högkvalitativ vård.

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som sjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta sjuksköterskearbete i Stockholm

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cæsugnayoasms kbctbtfp gyj hc
Tidsperiod
40-44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Exnismndgyefq de Ugwqirltcaqve ff Cdqjykwxn
Region/kommun
Stockholm/Wyocthkmg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka