Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Denna arbetsgivare söker nu en till medarbetare till sin verksamhet.

Denna vårdavdelning är särskilt inriktad på strokevård men vårdar även andra sjukdomar. Här finns 20 vårdplatser för patienter med akuta medicinska och neurologiska sjukdomstillstånd.

I din roll som sjuksköterska leder och planerar du omvårdnadsarbetet, administrerar läkemedel, rondar samt utför övrigt förekommande arbetsuppgifter på vårdavdelning.

De söker en sjuksköterska erfarenhet av akutsjukvård och övervakning enligt NIHSS. Erfarenhet av trombolysbehandling samt enklare telemetritolkning är meriterande.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som sjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nndetdqdv fwarqxt Ehrdh/Wckpyh tme cb
Tidsperiod
42
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ftcsjiyrq Uyynhkk hbe ed Acnipsphw
Region/kommun
Stockholm/Kchjitvl
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka