Ledigt jobb för sjuksköterska i Stockholm

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Denna verksamhet söker nu en medarbetare för att stärka upp sin verksamhet.

Verksamheten söker för närvarande en sjuksköterska som är intresserad av att arbeta inom primärvården. Som en del av detta engagerade och erfarna teamet, kommer du att spela en viktig roll i att erbjuda bästa möjliga vård till alla patienter.

I dina arbetsuppgifter ingår sedvanligt mottagningsarbete såsom telefonrådgivning, såromläggningar och att bedöma och prioritera olika sjukdomstillstånd. Du kommer att möta patienter i alla åldrar med varierande sjukdomstillstånd, vilket ger dig möjlighet att utveckla dina färdigheter inom olika områden.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Stockholm?

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qbymem Vv
Tidsperiod
40-44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lkpydk Faye b ehg fa GEFUCPOAKN
Region/kommun
Stockholm/Xwxdvjeqcx
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka