Ledigt jobb för sjuksköterska i Stockholm

Om du söker en spännande och händelserik arbetsplats där du får träffa patienter med varierande vårdbehov, så är detta uppdraget för dig!

Verksamheten erbjuder psykiatrisk heldygnsvård till patienter med psykossjukdomar med huvudsaklig öppenvårdskontakt

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Metrbjoes Ilfdt Pqenksuvg pnxlpijlagmslnj g
Tidsperiod
39-44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dåbkgåwbx b ebi ff Jnwqsooee
Region/kommun
Stockholm/Wbkllpwij
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka