Ledigt jobb för sjuksköterska i Stockholm

Söker du efter en arbetsplats där du får möjlighet att arbeta med spännande och utmanande arbetsuppgifter samt träffa patienter med olika vårdbehov? Då är detta uppdraget definitivt något för dig!

Här vårdas patienter med hud-, njur- och reumatologiska sjukdomar, som inte bedöms klara av utredning genom öppenvården.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på vårdavdelning som omvårdnadsarbete, hantering av läkemedel, dokumentering och kontakt med anhöriga.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag? Då ser vi fram emot att hantera din ansökan redan idag!..

Sjuksköterskearbete via Agila sjuksköterska

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som sjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Sjukskötersketjänst i Stockholm

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
PNa:di MY Dqhyat, Qev gco Pfsyv / Iuq Lccmw,
Tidsperiod
39-44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Upeenhicåkfh id, b b Cabon
Region/kommun
Stockholm/Owbwh
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka