Sjuksköterska sökes till jobb i Stockholm

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska hos denna uppdragsgivare.

Enheten behöver fler medarbetare för att stötta upp inom teamet.

Du som söker kan förvänta dig ett roligt och givande arbete i en väl fungerande arbetsgrupp. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på urologavdelning.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Stockholm?

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bæhajnysdssiut, Aeaoknftqrhnwr
Tidsperiod
44-48
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wftqxywrvuyol bf iab df KAWHGSWVF
Region/kommun
Stockholm/Ailmauhjh
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka