Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Stockholm

Letar du efter ett roligt och lärorikt uppdrag som sjuksköterska? Då ska du söka till denna avdelning och bli en del av en härlig arbetsgrupp.

Här vårdas patienter med sjukdom i tjock- eller ändtarm, till exempel tarmfickor, inflammatoriska tarmsjukdomar och tarmcancer. Även patienter med hemorrojder, anala fistlar, ändtarmsframfall och svårighet att hålla avföring finns på avdelningen.

Uppdraget erbjuder varierande arbetsuppgifter som pre- och postoperativ vård, avancerad smärtlindring, stomivård samt hantering av drän, infarter och katetrar.

Välkommen att skicka in din ansökan!

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag hos Agila?

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Sjuksköterskeuppdrag i Stockholm

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Viluvspyu nkltpvd Awwjydw fsxsc rbx cdp ig
Tidsperiod
40
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bæuihqådcokåywl fhi fe Nqpeaetk
Region/kommun
Stockholm/Lxgbgbwg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka