Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Mottagningen söker dig, legitimerad sjuksköterska med tidigare erfarenhet inom psykiatri. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på psykiatrisk akutvårdsavdelning. Meriterande med specialistutbildning inom psykiatri.

Psykiatriska akutmottagning tar emot sökande över 18 år med akuta psykiatriska besvär och i behov av omedelbart ställningstagande till psykiatrisk heldygnsvård.

Varmt välkommen med din ansökan!

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Trivs du med att arbeta som sjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hmfss/frucabtjsyp casetpctiayo bxcowydykn
Tidsperiod
42
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qrgxrapfrxtw afD ddg bi Ocxud
Region/kommun
Stockholm/Mgbid
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka