Sjuksköterska sökes till jobb i Stockholm

Är du sugen på en ny utmaning? Denna psykiatriska avdelning söker nya medarbetare till sitt kompetenta team.

Verksamheten ger vård till ungdomar som är i behov av specialiserad beroendevård, de hjälper alltså ungdomar att bli av med alkohol- och drogberoenden. Avdelningen strävar efter att vara lättillgänglig och kunna ge vård i god tid där det behövs

Avdelningen söker en sjuksköterska med ett genuint intresse av att arbeta med barn och ungdomar och som har erfarenhet av arbete inom liknande område.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Arbetet som sjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Att ta sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fvrjpttur Qæwjo Glwal Qsjmli
Tidsperiod
40-44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fxnurbp gæi c ffc bi Gfsrugbgn
Region/kommun
Stockholm/Sbvfjpfix
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka