Bemanningsjobb för sjuksköterska i Stockholm

Letar du efter ett utmanande och utvecklande jobb där ingen dag är den andra lik? Då kan du ha hittat rätt! Vi söker nu efter en engagerad och erfaren person som vill ta sig an ett spännande uppdrag på denna avdelning.

På denna avdelning kommer patienter som har en diagnostiserad psykossjukdom och behöver inneliggande vård. Vi tar även emot personer som behöver utredning och behandling för misstänkt psykossjukdom.

Välkommen in med din ansökan redan idag!..

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som sjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Stockholm?

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xrwvlthjme Ljrytoca Ebd uwrunlahnppka
Tidsperiod
39-43
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kæggasåqdd agefb Fkpcyosw
Region/kommun
Stockholm/Nfijaavq
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka