Bemanningsarbete för sjuksköterska i Stockholm

Vill du arbeta tillsammans med ett engagerat och välkomnande team där högkvalitativ vård alltid är i fokus? Då kan du vara den sjuksköterska som denna arbetsplats söker. Verksamheten behöver fler kompetenta medarbetare för att fortsätta erbjuda bästa möjliga vård.

Under vårdtiden övervakas patienternas hjärtrytm med kontinuerlig EKG-övervakning och man genomgår ofta olika typer av undersökningar som t ex ultraljud av hjärtat.

Inom avdelningen utförs bland annat elkonverteringar av förmaksflimmer, pacemakeroperationer, medicininställning på grund av rytmrubbningar och elektrofysiologiska undersökningar och behandlingar.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom kardiologi.

Välkommen in med din ansökan!..

Varför ta sjuksköterskeuppdrag via Agila?

Att arbeta som sjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Varför sjuksköterskejobb i Stockholm?

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mwldyvtaw waoopop Khåqtutyftrkxp act cg
Tidsperiod
39-44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ngleahætqd g aha ce Yfffnnua
Region/kommun
Stockholm/Dvdxqleeg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka