Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Är du redo för en ny utmaning? Då kan detta vara din chans! Vi söker efter någon som är intresserad av ett utvecklande arbete på denna verksamhet.

Denna avdelning erbjuder expertvård och behandling för hjärt- och kärlsjukdomar. Med dedikerad personal, modern teknologi och fokus på att utveckla vården är det en viktig del av sjukhuset och vården i regionen.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vpgtkxxiu xltikvk Lkåmsrcrworbi bcp ei
Tidsperiod
39-44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jæyfkuæxgbfångf ccc ee Bsrkoqvc
Region/kommun
Stockholm/Vookbmom
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka