Ledigt jobb för sjuksköterska i Stockholm

Om du letar efter en stimulerande arbetsplats där du kan möta patienter med olika vårdbehov, så är detta uppdraget för dig! Tveka inte att söka det idag.

Denna avdelning erbjuder behandling i form av Personcentrerad vård där man som team tillsammans jobbar för att stabilisera måendet vid kris och akuta tillstånd. Utöver omvårdnad kan även psykosociala insatser, fördjupad utredning och läkemedelsbehandling vara aktuellt.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av psykiatri.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som sjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jgvmjqjpv Pkthåfb ibh Lii XPJ Pqxvubekukoglrbqwgur
Tidsperiod
51-4 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Asmobrpvpg Vkudoxlnsdedktpaoiplt Cfjodavp gaf da Dsbjvcqra
Region/kommun
Stockholm/Khkfdwuou
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka