Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Om du söker en spännande och händelserik arbetsplats där du får möjlighet att träffa patienter med varierande vårdbehov, så är detta uppdraget för dig!

Enheten hör till funktionsområde akut psykiatri, där även Jourmottagningen M47 ingår.

Uppdraget på avdelningen är att utifrån patientens behov erbjuda högkvalificerad och säker diagnostik, behandling och omvårdnad för patienter i behov av psykiatrisk intensivvård.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Stockholm?

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qigalihvt Uwlpåno Hbg YFJ
Tidsperiod
51-52
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lækyilælxo cef bd Jahhqefmd
Region/kommun
Stockholm/Eemyykwt
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka