Ledigt jobb för sjuksköterska i Stockholm

Sök detta uppdrag om du är redo för en ny utmaning och vill ha ett utvecklande arbete hos en uppdragsgivare som erbjuder en god vård och där du blir en del av ett kompetent team.

Verksamheten tillhandahåller vård dygnet runt för patienter mellan 18-65 år som lider av ångestrelaterade och depressiva tillstånd, ofta med samtidig sjuklighet. Avdelningen söker en legitimerad sjuksköterska, det är meriterande med specialistutbildning i psykiatri samt erfarenhet inom psykiatrisk heldygnsvård.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, sjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Att ta sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lhuvafcca Norvw Mdwuykeju dgq gf XHC
Tidsperiod
48-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rågigåfbm d ehf aa Iraucsyyc
Region/kommun
Stockholm/Bnexxpkwp
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka