Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Sjuksköterska sökes till verksamhetsområde infektion. På kliniken vårdas patienter med infektionssjukdomar såsom sepsis, pneumoni, sårinfektioner och endokardit samt smittsamma sjukdomar.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på infektionsavdelning och du arbetar nära andra professioner som läkare, fysioterapeut och undersköterskor.

Meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsplats.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Att ta sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Byybdaydc oxixuis Opjjtddka prv i
Tidsperiod
51-52
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qirpnihyd bfwmyrr ida gg Ksdmyref
Region/kommun
Stockholm/Sqpvdgrp
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka