Ledigt jobb för sjuksköterska i Stockholm

Söker du en meningsfull arbetsplats där fokus ligger på att erbjuda omsorg av högsta kvalitet? Då är uppdraget som sjuksköterska på denna enhet det perfekta valet för dig.

Här kommer du att ingå i ett kompetent team där samarbete och professionalism är nyckelorden. Uppdraget innefattar sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska och omfattar både särskilt boende och hemsjukvård.

Genom att delta i detta uppdrag kommer du att spela en viktig roll i att säkerställa välbefinnandet för patienterna och bidra till en trygg och professionell vårdmiljö.

Varför ta sjuksköterskejobb hos Agila?

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, sjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Att ta sjuksköterskearbete i Stockholm

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Tf. Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xavtxmkn Hæfu rji Tknlrmdfdnsxm
Tidsperiod
29-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sbtghprsdådhm g dfe cg Lyæcliua Emxfqhtse
Region/kommun
Stockholm/Tgumfihs
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka