Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Här har du möjlighet att boka ditt uppdrag för i sommar!

Vi söker dig som legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av journalsystemet TakeCare. Vårdenheten riktar in sig på allmängeriatrik ca 20 vårdplatser som erbjuds.

Gäller natt. Schemat diskuteras vid ev tillsättning.

Varför ta sjukskötersketjänst hos Agila?

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är sjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Varför sjukskötersketjänst i Stockholm?

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Leo Liljegren
Leo Liljegren / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cnrfnaayda Imerbyg Bst Md/La Ibhxtothqht
Tidsperiod
25-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Whuarcjrtwevxpf he efc ac Dgsumdnvd
Region/kommun
Stockholm/Qbjvlxrcs
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka