Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Allégården är byggt i två våningar med totalt 52 lägenheter fördelade på sex boendegrupper och ett demensboende. På Allégården finns vårdpersonal dygnet runt. Sjuksköterska arbetar dagtid måndag till fredag. Kvällar, nätter och helger har de boende tillgång till joursjuksköterska.

Äldreboendet är beläget i ett villakvarter ca 500 meter från Tumba centrum.

Varför ta sjuksköterskearbete via Agila?

I rollen som sjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Stockholm

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Tf. Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dfmvxtou idsyxf-Bbjsvåjlcy
Tidsperiod
28-31
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uyqéqåayr c ebe ff Skgyd
Region/kommun
Stockholm/Bdtscwit
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka