Ledigt jobb för sjuksköterska i Stockholm

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Denna enhet söker nu nya medarbetare till sommaren.

På denna enhet kommer du jobba med äldre personer som har olika typer av demenssjukdomar. Enheten består av 60 lägenheter varav tre stycken är tvårumslägenheter, Boendet består av sex boendegrupper.

Enheten söker dig som har erfarenhet av liknande arbete sen tidigare samt erfarenhet av sedvanligt arbete på särskilt boende.

Varför ta sjuksköterskearbete hos Agila?

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför sjukskötersketjänst i Stockholm?

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Tf. Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qotwgqcf mxnddg-Fvrg Åfl
Tidsperiod
26-31
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lleniåpis ah gci ff Bkgddabo
Region/kommun
Stockholm/Luvsnrew
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka