Sjuksköterska sökes till uppdrag i Stockholm

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Enheten är i behov av en till kollega för att stärka upp sin verksamhet.

På enheten finns bred kompetens bland medarbetarna. Här arbetar diverse vårdpersonal med målet att de boende ska få ett så gott liv som möjligt utifrån sina individuella behov.

De söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Att ta sjuksköterskeuppdrag som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Tf. Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Abjhaejg yidaei Rårdhequ
Tidsperiod
25-28, 31-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åytpucåcdo aa edhbg Japrfifa
Region/kommun
Stockholm/Lnholnqi
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka