Ledigt jobb för sjuksköterska i Stockholm

Letar du efter ett givande uppdrag där du får chansen att utvecklas? Denna verksamhet söker nu en sjuksköterska för ett stimulerande arbete på äldreboende.

Här finns 56 lägenheter, varav 28 demensplatser, 20 platser för somatisk omvårdnad och 8 platser för växelvård. Människorna du möter här har varierande vårdbehov och du behöver vara flexibel för att trivas i rollen.

Du kommer bl.a. ta prover, lägga om sår, sätta kateter och hantera mediciner. Boendet söker dig som är trygg, tålmodig samt självgående för ett givande uppdrag där du får vara med och göra skillnad för de som bor på enheten.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på äldreboende.

Att ta sjuksköterskeuppdrag som sjuksköterska via Agila

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som sjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Tf. Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Onysxej Fnvrd
Tidsperiod
27-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tkåyxæqljiæfsh ccd bde gg Aåmojæ
Region/kommun
Stockholm/Cåynoå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka