Bemanningsjobb för sjuksköterska i Stockholm

Är du ute efter en dynamisk arbetsmiljö med varierande arbetsuppgifter? Då är detta uppdraget för dig! Vi erbjuder en spännande möjlighet för dig som sjuksköterska att utveckla din kompetens och bli en del av ett stimulerande arbete.

Verksamhetens främsta mål är att säkerställa att varje patient erbjuds en högkvalitativ och trygg vård samtidigt som de får ett respektfullt och professionellt bemötande. Som sjuksköterska spelar du en central roll i att uppnå detta mål genom att ta ansvar för omvårdnaden, hantera läkemedel och samarbeta med andra vårdgivare.

Verksamheten söker dig som har erfarenhet av liknade arbete.

Att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Stockholm en spännande plats för sjukskötersketjänst

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Tf. Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rurcw JTMA - Xapag
Tidsperiod
25-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Æbvewgsjvvbhe g hcidd Qgjnafiiuewo
Region/kommun
Stockholm/Shshchhmm
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka