Bemanningsuppdrag för sjuksköterska i Stockholm

Denna kommun har behov av en sjuksköterska för arbete inom äldreomsorgen. Ett varierande uppdrag som innebär att vårda patienter på vård och omsorgsboende samt i deras hemmiljö.

Som sjuksköterska är det viktigt att vara flexibel och kunna anpassa sig efter varje individ och situation. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter inom äldreomsorgen såsom att bedöma, planera, utföra och följa upp olika hälso- och sjukvårdsinsatser.

Krav på erfarenhet av äldreomsorg och förmåga att arbeta självständigt. Meriterande med vana av LSS.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Varför sjuksköterskejobb i Stockholm?

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Tf. Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Socåhiofyn Lnyija
Tidsperiod
26-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Glicwkrikgtuik e bhhaf Mkmåjaepb
Region/kommun
Stockholm/Micpwapos
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka