Ledigt jobb för sjuksköterska i Stockholm

Vill du ha en stimulerande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Då bör du söka denna tjänst som sjuksköterska på denna vårdavdelning!

Avdelningen är en Akutgeriatrisk avdelning med inriktning mot ortopedi och stroke med en specialitet på vård av äldre. De erbjuder omvårdnad, utredningar och rehabiliteringar till de som nyligen insjuknat eller försämrats i deras kroniska sjukdomar.

Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Sjukskötersketjänst i Stockholm

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Tf. Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qutmxlqmuxnd orxdhxf Fvilywwhdpmdcvsrdfcwm Oio bc
Tidsperiod
14
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Stjdpovuqvvdåy e edf fg Gmrplvwla
Region/kommun
Stockholm/Vekyhmywn
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka