Sjuksköterska sökes till jobb i Stockholm

Är du intresserad av att bli en del av ett fantastiskt team där fokus ligger på att erbjuda enastående vård? Då har du kommit rätt! Vi söker en engagerad sjuksköterska till vår arbetsplats, där vi värdesätter god vård och ett trevligt arbetsklimat.

Verksamheten letar efter dig, en engagerad sjuksköterska med ett specifikt intresse för demensdiagnoser. Om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detta område, så är det definitivt en merit som de värdesätter.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Stockholm en spännande plats för sjukskötersketjänst

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Tf. Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Moåtrmvcgiaamp
Tidsperiod
28-31
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cmyhbæuhgkfag c ifh cc Mbilfå
Region/kommun
Stockholm/Jtwtjæ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka