Bemanningsarbete för sjuksköterska i Stockholm

Denna medicinska akutvårdsavdelning söker fler medarbetare för att stärka upp sitt team. På avdelningen behandlas patienter med akuta försämringar av kända kroniska tillstånd eller nyupptäckta akuta tillstånd. Här finns även intermediärvårdsplatser som är utrustade med NIV samt en bröstsmärteenhet med möjlighet att övervaka patienter med bröstsmärta.

Arbetet innebär ett högt tempo med korta vårdtider där du möter personer med varierande vårdbehov. Arbetsuppgifter inkluderar läkemedelshantering, omvårdnad, provtagning och hantering av medicinskteknisk utrustning.

Att ta jobb som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Sjuksköterskeuppdrag i Stockholm

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rfysc Rh Yålwit glqfnoh NJGT
Tidsperiod
25-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wmpof S:s Iæcnhc Nwnbyoi chh bg Aqvrrtooy
Region/kommun
Stockholm/Lobfmuphx
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka