Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Stockholm

Är du redo för ett nytt och utvecklande uppdrag som sjuksköterska? Då är detta något för dig?

Vanligt arbete för sjuksköterska på demensboende för yngre individer med kognitiva sjukdomar. Boendet är uppdelat i tre avdelningar och har totalt 25 boende. Som sjuksköterska kommer du att ingå i ett team tillsammans med undersköterskor. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet inom psykiatri.

Att ta arbete som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Varför sjuksköterskejobb i Stockholm?

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Tf. Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ifhog Vmåohwa Ueåhwtægjus
Tidsperiod
28-31
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sxfj Ffxakcv Yåc e dia ee Ivåfbmi
Region/kommun
Stockholm/Rnsacijod
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka