Sjuksköterska sökes till tjänst i Stockholm

Allégården är byggt i två våningar med totalt 52 lägenheter fördelade på sex boendegrupper och ett demensboende. På Allégården finns vårdpersonal dygnet runt. Sjuksköterska arbetar dagtid måndag till fredag. Kvällar, nätter och helger har de boende tillgång till joursjuksköterska.

Äldreboendet är beläget i ett villakvarter ca 500 meter från Tumba centrum.

Sjuksköterskeuppdrag hos Agila sjuksköterska

Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som sjuksköterska.

Att ta sjuksköterskearbete i Stockholm

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Tf. Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lqrugitr apvent-Olmxmæxgrj
Tidsperiod
26-29
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lvméwåwte i dag di Btmln
Region/kommun
Stockholm/Nubfmduh
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka