Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Är du redo för en meningsfull och givande karriär där vård av högsta kvalitet är i fokus? Då är det här uppdraget som sjuksköterska inom äldreomsorg något för dig!

Som sjuksköterska kommer du att möta patienter med varierande sjukdomstillstånd och vårdbehov. Ditt arbete kommer att omfatta vanliga uppgifter inom omvårdnad, läkemedelshantering, dokumentation med mera. Du kommer att arbeta i ett härligt team av kompetenta kollegor och få möjlighet till både roliga och utmanande arbetsuppgifter.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som sjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Varför sjuksköterskeuppdrag i Stockholm?

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Tf. Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Eenpufs Eædpqwki
Tidsperiod
27-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kævpjjgwvysnv di ddf cb Bbudpw
Region/kommun
Stockholm/Okdfkqhex
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka