Sjuksköterska sökes till uppdrag i Stockholm

Detta uppdrag söker flera engagerade sjuksköterskor som vill arbeta tillsammans i en positiv arbetsmiljö där god vård står i fokus. Här får du möjlighet att vara en del av ett härligt gäng och göra skillnad för patienterna.

Avdelningen riktar sig mot planerade ortopediska operationer av bl.a. höft, knä, axlar och rygg. Även handkirurgi samt vård av covid-patienter förekommer. I arbetet som sjuksköterska ingår pre- och postoperativ vård, rond med läkare, dokumentation, provtagning och kontakt med anhöriga. På avdelningen arbetar man patientnära och i team för att erbjuda en personcentrerad vård till alla patienter.

Låter detta som ett uppdrag för dig?

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska

Arbetet som sjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Sjuksköterskeuppdrag i Stockholm

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jocks T:n Uåkral xohumyx, Utjujrkt Hqe (eb-ga) - PN
Tidsperiod
25-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hgxdi Oædjpaywqq a eahcc Ayjtktcfy
Region/kommun
Stockholm/Gaojmcfyf
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka