Ledigt jobb för sjuksköterska i Stockholm

Letar du efter ett arbete som är både roligt och omväxlande samtidigt som du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll? Då kan detta vara det perfekta jobbet för dig!

Verksamheten specialiserar sig på vård av äldre och tar emot patienter som försämrats i kroniska sjukdomar eller nyinsjuknat med akuta besvär av olika slag och erbjuder utredning, behandling, omvårdnad och rehabilitering. Ortopediska patienter kommer direkt från akutmottagning eller från vårdavdelning på akutsjukhuset i nära anslutning till operation

Verksamheten söder dig, legitimerad sjuksköterska, som har tidigare erfarenhet kring geriatrik

Sjuksköterskearbete via Agila sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Camilla Norr
Camilla Norr / Tf. Teamchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ukttqpwksisl qnadrbq, Vjdxpeapnuoaugktjbfvlin Pxa (af)
Tidsperiod
30-31
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vdlrsbxpxdb hæc f fihhb Xfcfjfnvd
Region/kommun
Stockholm/Ucdpetyxd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka