Sjuksköterska sökes till uppdrag i Stockholm

Letar du efter ett lärorikt och spännande uppdrag att ta dig an? Nu söker vi en sjuksköterska till denna verksamhet!

Verksamheten är en av Sveriges största centra för höft – och knäproteskirurgi. Här utförs även avancerad fotkirurgi. På vår dagkirurgiska enhet utförs alla typer av artroskopiska ingrepp i knä och axel.

I samarbete även med såväl akutsjukhus som försäkringsbolag utförs även andra typer av operationer som tex handledsfrakturer, axelprotesoperationer och knäskålsstabiliserande operationer.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Sjuksköterskeuppdrag via Agila sjuksköterska

Arbetet som sjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sandra Perkowska
Sandra Perkowska / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ruche Ipwoklggnaw Xwaqs - VJ
Tidsperiod
29-31
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vxwbljæfxc hc afhah Jfroeygblqu
Region/kommun
Stockholm/Qtvxtrjxg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka