Ledigt jobb för sjuksköterska i Stockholm

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Till denna avdelning sökes en sjuksköterska med intresse av att arbeta med psykiatrisk vård. Patienterna lider av varierande psykiatriska tillstånd. Det kan exempelvis handla om svåra ångesttillstånd, depressioner och självskadebeteenden.

Rollen omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på psykiatrisk avdelning.

Att ta arbete som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som sjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Stockholm en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Rebecka Oldertz
Rebecka Oldertz / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oakgpyvob Imveådn, XLO ådnssx- see mihaewvlyo Sed (Scg)
Tidsperiod
26-27, 29-32, 35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rskktxydnmfc i bcdhb Pcjuybgu
Region/kommun
Stockholm/Jsbhktwf
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka